En flicka med rosenblad nära kinden som visar att vi har miljövänliga städtjänster

Våra miljövänliga städtjänster

Vi erbjuder en varierande och mångsidig städning

Vilka orter utför vi städning i?

Vi utför städning i Göteborg med omnejd men utgår från Kållered.

Hemstädning, flyttstädning, storstädning, visningsstädning, fönsterputs, företagsstädning i Göteborg, Mölndal, Kållered, Kungsbacka, Partille, Hindås, Lerum, Alingsås, Lilla Edet, Stenungssund, Vårgårda, Ale, Kungälv, Borås.


Hemstädning

Hemstädning

är en tjänst som syftar till att rengöra ditt hem. Det inkluderar vanligtvis uppgifter som dammsugning, moppning, torkning av ytor, rengöring av badrum och kök för att skapa en ren och fräsch miljö inom hemmet. Hemstädning kan beställas veckovis, månadsvis och städtjänsten är en av de mest omtyckta.


Vad ingår i hemstädning?

Flyttstädning

Flyttstädning

utförs vid tillfället när man flyttar in eller ut från en plats till en annan. Det är ofta mer omfattande städning än en vanlig städning och inkluderar rengöring av alla ytor, inklusive kök, badrum, vardagsrum, sovrum och förvaringsutrymmen, för att säkerställa att det lämnas i ett gott skick för den nya ägaren eller de nya hyresgästerna.


Vad ingår i flyttstädningen?

Storstädning

Storstädning

kan man beställa en gång, veckovis eller månadsvis. Eller varför inte ge bort tjänsten som en present? Storstädning är en omfattande och grundlig, djuprengöring av alla rum, inklusive kök, badrum, toalett, vardagsrum, sovrum, rengöra skåp och garderober, tvätta golv, torka av möbler och elektronik, dammsuga, torka av fönster och fönsterbänkar för att få ett fräscht och välstädat hem.


Vad ingår i Storstädning?
Visningsstädning

Visningsstädning

är likt en storstädning och utförs när en bostad ska visas för potentiella köpare i sitt allra bästa skick. Visningsstädning är viktig eftersom det första intrycket är avgörande för att skapa intresse hos köpare. En välstädad bostad ökar dina chanser att sälja eller hyra ut snabbare och till ett bättre pris.


Vad ingår i visningsstädning?

Fönsterputsning

Fönsterputsning

förbättrar utseendet, förhindrar skador, mögel, fukt och förbättrar inneklimatet. Dessutom upplevs rena fönster att man har välstädat och fräscht utseende på en bostad. Vi har ganska detaljerad fönsterputsning tjänst, där vi vägrar lämna saker åt slumpen.


Vad ingår i fönsterputsning?

Företagsstädning

Företagsstädning

skapar ett rent och välstädat företag och ger ett positivt intryck på besökare och kunder, vilket kan hjälpa till att främja ett gott rykte och öka tilliten till företaget. Företagsstädning utförs olika typer av lokaler som kontor, industriella lokaler, offentliga lokaler, handelslokaler, hotell, kontorsbyggnader, idrottsanläggningar samt religiösa byggnader för att bibehålla en hygienisk arbetsmiljö och förebygger spridning av smittor och sjukdomar.


Vad ingår i företagsstädning?


en växt i en glaskaraff
pil upp