flyttstädning

Flyttstädning i Göteborg

Vinsten med en professionell flyttstädning

Det är ganska enkelt; du sparar tid, energi och pengar. Kommer du ihåg känslan och doften när du flyttade in? Det doftade fräscht och gott. Det var rent och snyggt. Det är vanligt att säljaren ansvarar för att genomföra en flyttstädning i Göteborg innan nycklarna till bostaden överlämnas till köparen. Om det inte finns någon överenskommelse om flyttstädning i kontraktet, är det köparens ansvar att se till att bostaden är i önskvärt skick innan man tar över den.

Vad ingår i flyttstädning?

fönsterputs

Fönster -glas putsning

Man tvättar fönsterbågar, fönsterbrädor, beslagen, karmen, spröjs och glaset på fönster utvändigt och invändigt på marknivå. Kopplade fönsterbågar måste kunna öppnas var för sig så att man kommer åt. OBS fönster / altandörr får inte vara högre än 2.1 m och måste kunna nås från golvet utan hjälp av en stege, kranbil eller ställningar pga arbetsmiljön. Utåtgående sidohängt fönster på ovanvåning tvättas ej då fallrisken är hög. Fönstrets utsida måste kunna nås inifrån. Gör det inte det gör vi rent insidan av fönstret. Trappräcker i lamellglas inomhus rengörs under förutsättning att man kan komma åt utan att riskera att skada sig.


badrum

Badrum, toalett och tvättstugan


tomt kök som flyttstädats

Kök


Katt i en flyttlåda

Hall / vardagsrum / allrum


Trappor, trappräcken och entrén

Extra tjänster offereras till förmånliga priser som tex. flyttstädning av tvättstuga, balkong, garage, förråd, källare, skyddsrum.


Vad bör man göra själv inför en flyttstädning i Göteborg?


krukväxt
pil upp