kvinna ligger ner och lyfter ett barn i luften

Hemstädning i Göteborg

Vad ingår i hemstädningen?

Badrum & toalett


Kök


Hall / vardagsrum / allrum


Trappor och Entré


Övriga rumVilka fördelar har man när man anlitar Profess Städ för hemstädning?

Det finns många fördelar med att anlita oss för hemstädning i Göteborg. En av de största fördelarna är att det sparar tid och energi, så att man kan fokusera på andra viktiga saker i livet. Ett professionellt städföretag har också ofta mer erfarenhet och bättre utrustning för att göra ett grundligt jobb än vad en enskild person skulle ha.

Fördelarna med att låta oss fixa det tråkiga kan vara allt från att uppleva världen, att jobba med karriär, utvecklas själv, träna kroppen eller ägna sig åt hobbies, det viktigaste är att det ger dig tid och energi för det som är viktigt för dig.Städar hem och hushåll i hela Göteborg med omnejd.


Tillbringa mindre tid med att städa och mer tid med att njuta av din familjs sällskap. I stället för att använda dina helger till att städa ditt hem, kontakta Profess Städ och låt oss göra det smutsiga arbetet åt dig. Vi levererar hemstädning i Göteborg och erbjuder lösningar som kan anpassas helt efter dina unika behov, oavsett vilka städbehov du har. Vår städning utförs med hjälp av vår beprövade formel som gör att slutresultatet är att du har ett hem som alltid ser rent och fräscht ut utan att något område blir försummat eller övergivet. Vår professionella städpersonal är stolta över att kunna erbjuda hemstädning i Göteborg.


Vi erbjuder olika alternativ för regelbunden städning för att passa våra kunders behov. Det största värdet och de bästa resultaten kommer alltid från regelbundet -schemalagda städningar, men våra städteam kan anpassa sig till din tidtabell. Kontakta oss idag för att boka hemstädning i Göteborg.


  • Vi behandlar ditt hem som vårt eget hem.
  • Snabbt och exakt svar på offertfrågor kring hemstädning i Göteborg
  • Vi är fullständigt försäkrade ifall olyckan skulle vara framme.
  • Vi är hårt arbetande, noggranna, punktliga och pålitliga.
  • Låt oss göra livet lite enklare för dig och din familj.
  • Hemstädning i Göteborg bör alltid vara till för att hitta tid för människorna och aktiviteterna du älskar.

Vanliga frågor och svar


Måste jag tillhandahålla rengöringsmaterial?


-Du behöver inte göra något arbete eller tillhandahålla rengöringsmaterial - vi tar hand om det! Vi kommer med alla rengöringsprodukter och utrustning vi behöver för att göra jobbet ordentligt. Så koppla av och förbered dig för att njuta av ett rent och fräscht hem.


Finns det något jag behöver göra innan städpersonalen kommer till mitt hus?


-För att ge ditt hem en optimal rengöring, ber vi dig att plocka upp kläder, leksaker och andra föremål som kan försvåra vår rengöring. Om du har husdjur ber vi dig att hålla dem i ett område där vi inte kommer att städa för allas säkerhet. Att säkerställa tillgång till områden som behöver städas kommer att göra rengöringsprocessen enklare.


Hur ofta bör jag använda hemstädningen?


-Allas städbehov och schema varierar, så vi är glada att kunna erbjuda hemstädningstjänster varje vecka, varannan vecka, varje månad eller när du behöver oss. Du binder dig inte och kan avsluta städtjänsten när du önskar. Men gör det i god tid bara, så vi kan återlämna nycklar.


liggande kvinna med en mobiltelefon
pil upp